A megyében jelenleg nincsen működő közösségi iroda, így a vállalkozók, szabadúszók és a digitális nomádok számára igazi paradicsomot jelent irodánk a Bécs-Budapest tengelyen.

Célunk, hogy egy olyan inspiráló közösségi teret biztosítsunk, ahol minden a fejlődést, a haladást, az áramlás élményét szolgálja, legyen szó munkáról, kapcsolatépítésről vagy személyes fejlődésről. Mindezt Sopron történelmi belvárosában, trendi és hangulatos környezetben.

Küldetésünk, hogy a különböző területek képviselői számára kényelmes, korrekt munkakörnyezetet nyújtsunk, megadva a kapcsolódások, együttműködések kialakításának lehetőségét. Hiszünk abban, hogy a különböző módon gondolkodó, eltérő nézőpontokkal és tapasztalatokkal rendelkező emberekből egy sokszínű, izgalmas és értékes közösség jön létre, amely valamennyi résztvevő előrelépését szolgálja. A Flowban törekszünk a coworkerek és a vállalati környezet közötti lehetőségek kialakítására, valamint a nyertes-nyertes pozíciók kihasználására, amit szakmai programokkal, workshopokkal is támogatni fogunk.

A közösségi irodák között különleges kezdeményezés a Flow Health kialakítása, amely arra épül, hogy vállalkozóként is elsősorban emberek vagyunk – így az üzleti lehetőségek kihasználása mellett és annak gyarapodása érdekében, a személyes fejlődés, a szintugrások támogatásához is kiemelten hozzájárul.